Gallery showrooms

Luxaflex® Gallery showrooms i Danmark

Kun det bedste er godt nok! Derfor er vores udvalg af Gallery forhandlere unikt håndplukkede og tilbyder en personlig service ud over det sædvanlige, sammen med et ekstraordinært højt kendskab til alle de specialfremstillede Luxaflex® gardiner.

Gallery Showroom

Gør drømmen til virkelighed

Kom ind og oplev Luxaflex® skræddersyede gardinunivers i et af vores Gallery showrooms!

Luxaflex® Gallery showroom Luxaflex® Gallery showroom

Hvad gør vores Gallery showrooms unikke?

I et Gallery showroom vil du blive mødt af mindst 50 kvm butiksareal, udelukkende med Luxaflex® produkter. I denne shop-in-shop har du mulighed for at se og opleve flere gardinprøver end andre steder, hvilket naturligvis gør både os og den enkelte forhandler ekstra stolte. Et tæt samarbejde mellem Luxaflex® og vores unikke Gallery forhandlere giver dig mulighed for at føle dig tryg ved, at disse butikker altid viser det nyeste og bredeste kollektionssortiment.

 • Største i Danmark
 • 50 store produktprøver
 • 14 brede kollektioner
 • Flere hundrede vævsprøver
 • Mange års viden
 • Personlig service
 • Hjemmebesøg
Hos vores Gallery forhandlere finder du mange års erfaring Hos vores Gallery forhandlere finder du mange års erfaring

Det skal være sjovt at købe gardiner

Med Luxaflex®' præcision og omhyggeligheden fra vores Gallery forhandlere kan du stole på, at slutresultatet bliver fremragende – hvilket gør dit gardinkøb til en ren fornøjelse. Det er i hvert fald vores ambition!

Gardinkøb i fem enkle trin:

 1. Start med at lede efter inspiration, for at få en idé om, hvad du leder efter.
 2. Besøg et Gallery showroom og se dine muligheder. I butikken får du gode råd baseret på mange års viden. Tag gerne billeder af dit hjem og vinduer med dig!
 3. Book et hjemmebesøg, hvor forhandleren foretager målinger og ser på eventuelle forhindringer. Det er også her, det endelige valg af væv og farve foretages, så det matcher hjemmets øvrige indretning.
 4. Dine specialfremstillede gardiner bestilles.
 5. Nu skal du bare vente på levering og montering af dine nye gardiner – hvilket naturligvis udføres af butikkens erfarne montører. Enkelt!
Med øje for detaljer og produkter af høj kvalitet Med øje for detaljer og produkter af høj kvalitet

Hvorfor Luxaflex®?

Hvert Luxaflex'® produkt fremstilles efter dine mål og ønsker. Det betyder, at vi skræddersyr dit gardin, så det passer perfekt til dit hjem, og at vi har mulighed for at tilbyde en løsning til stort set alle vinduer, uanset størrelse eller form. Dette gør os unikke!

 • Skræddersyede produkter
 • Velegnet til alle vinduesformer og størrelser
 • Høj kvalitet
 • Omhyggelig fremstilling

Det er den høje kvalitet, der kendetegner et Luxaflex® produkt. Vi har fokus på bæredygtighed, både hvad angår produktet og den måde, de produceres på. Valget af skræddersyet frem for masseproduktion falder derfor naturligt for os.

Vi værdsætter den personlige service, som et Gallery showroom tilbyder dig. Forståelsen for dine behov og kendskabet til vores produkter betyder, at du kan føle dig helt tryg i hænderne på vores Gallery forhandlere og samtidig nyde godt af dine gardiner i mange år fremover.