Hvide gardiner

Hvorfor vælge hvide gardiner?

Hvide gardiner er en god investering, når det kommer til solafskærmning, og her er hvorfor!

Hvid er en tidløs farve, så den vil ikke forældes i takt med at moden eller tendenserne ændrer sig, så det er et godt valg på lang sigt. Desuden er hvid aldrig bare hvid i disse dage – blåhvid, offwhite, hørhvid, gråhvid, kridhvid – der er bogstaveligt talt hundredvis af nuancer af hvidt at vælge imellem.

Hvide gardiner tager ikke meget fokus og fungerer derfor godt i baggrunden af indretningen. De fås i spændende teksturer, designs og stilarter for at skabe et smukt, skræddersyet look til dit hjem.

Lad dig inspirere af vores stylisters foretrukne hvide gardiner.

Bliv inspireret med stilideer til hvide gardiner

Hvide gardiner: Twist® gardiner - Lamelgardiner

Oplev spændende hvide farvevalg til dine gardiner

Fra de nyeste lysfiltrerende væv til eksklusive mønstre – du kan se hele udvalget af hvidtonede gardiner hos din lokale Luxaflex® forhandler. Tryk på farverne nedenfor for at få mere inspiration!

swatch detail image
swatch viewport image

Inspiration til alle rum

Hvide gardiner: Rullegardiner Hvide gardiner: Rullegardiner

Stilrent og hvidt

Vi elsker den måde, hvorpå lyset spiller gennem det stilfulde mønster på vores specielle hvide rullegardiner.

Med så stort et glasareal at dække, gør disse specialfremstillede rullegardiner de store vinduer og terrassedøre virkelig ensartede. Og det subtile mønster tilføjer stil uden at overvælde den underspillede indretning. Perfekt på alle måder.

Hvide gardiner: Duette® gardin Hvide gardiner: Duette® gardin

Hvorfor vælge Luxaflex®?

Vores skrædderyede gardiner er fremstillet efter den højeste standard med sans for detaljerne. De forbedrer ethvert vindue og hjem.

Og med en personlig service fra vores dygtige forhandlere er du garanteret en fantastisk oplevelse, når du køber Luxaflex® gardinløsninger. Vi hjælper dig med at skabe et helt specielt look til dit hjem med alt lige fra eksklusive stoftyper til de nyeste trendlooks og klassiske gardiner.

  • Høj kvalitet
  • Stort udvalg af farver og mønstre
  • Smart Home funktioner giver dig øget bekvemmelighed
  • Specialiserede forhandlere
  • Ekspertrådgivning og inspiration
  • Opmålings- og monteringsservice
  • Bæredygtige designs
  • Produkter med 5 års garanti
Hvide gardiner: Persienner

Klassisk stil

Persienner i hvidt metal eller træ er et godt valg, ikke kun fordi de har et elegant design, men også fordi de har mange praktiske fordele med hensyn til lysstyring og beskyttelse af dit privatliv.

Den præcise vinkel, som persiennens lameller kan bevæges i, betyder, at du kan justere lyset, samtidig med at du stadig kan bevare privatlivet, når du har brug for det.

En anden værdifuld funktion er, at når lamellerne er lukkede, kan de blokere skadelige UV-stråler, der kan falme gulve og møbler.

Som et indretningstip passer persienner glimrende sammen med andre teksturer i et rum, f.eks. tæpper eller stofsofaer.

Hvide gardiner: Silhouette® gardin Hvide gardiner: Silhouette® gardin

Ren hvid stil

Hvis du er fan af gennemsigtige gardiner og værdsætter din udsigt, så vil vores Silhouette® ClearView™ gardiner være perfekte til dit hjem!

Det tynde stof sikrer, at din smukke udsigt bevares, så du forbinder dig med omverdenen. Finessen ved Silhouette® er, at de kan hæve og sænke gardinet præcis som et rullegardin, samtidigt med at du kan vinkle stoflamellerne ligesom ved en persienne.

Hvor kan man købe Luxaflex® gardiner?

Hvis du er i gang med et indretningsprojekt, men ikke er sikker på, hvilken gardinløsning der vil fungere bedst – så står vores erfarne lokale forhandlere klar til at hjælpe dig med at vælge de rigtige gardiner til dit hjem.

Book en gratis konsultation, og lad dig inspirere af smukke looks til dit hjem med praktiske funktioner til lysstyring, mørklægning af rum og sikring af privatliv.