hero background

Kontakt en Luxaflex® forhandler

Kom i kontakt med en Luxaflex® forhandler

Vores forhandlere er eksperter i Luxaflex® gardiner, og de er klar til at hjælpe dig med rådgivning til dit næste gardinkøb. Vælg den rådgivningsform, som passer bedst til dig.

Udforsk Luxaflex® forskellige produkter:

Vores forhandlere er nøje udvalgte, precis som vores produkter

Hos din lokale Luxaflex® forhandler finder du dygtige og kompetente rådgivere med mange års erfaring - og derfor kan de tilbyde dig ekspertrådgivning, når du er på udkig efter nye gardiner. I Luxaflex® showroomet kan du se nærmere på produkterne, høre om funktionaliteter samt afprøve de forskellige betjeninger.

Vi hjælper dig igennem hele processen

Luxaflex® forhandleren hjælper dig gennem hele processen, fra opmåling i hjemmet til bestilling og montering af dine specialfremstillede gardiner. På den måde får du en gardinløsning, du bliver glad for mange år frem i tiden.

Gardiner på specialmål

Alle Luxaflex® gardiner produceres på specialmål, der findes ingen standardgardiner i vores sortiment. Dit gardin bliver først produceret, når du sammen med forhandleren har valgt den gardinmodel, funktionalitet, farve og betjening, der passer til dine ønsker og behov.

Derfor siger vi, at hvert enkelt Luxaflex® gardin, som forlader produktionen, er unik!

Dette kan du forvente af en Luxaflex® forhandler

Vi stiller store krav til vores forhandlere, præcis som til vores produkter. Derfor er vores forhandlere Luxaflex® eksperter og tilbyder et højt serviceniveau. Du får hjælp fra opmåling, kompetent rådgivning og helt frem til montering af dine nye gardiner.

  • Se i vores kollektionsbøger
  • Se og prøv de mange gardinvarianter
  • Få rådgivning af en gardinekspert
  • Prøv de forskellige og smarte betjeninger
  • Få pris på dine gardinløsninger
  • Book tid til opmåling hjemme hos dig

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig

Ingen spørgsmål er for store eller små! Vi ved, at der findes mange spørgsmål og tanker, når det gælder valget af nye gardiner. Vores tætte samarbejde med udvalgte forhandlere sikrer, at du får den bedst mulige oplevelse af Luxaflex®, nu og i mange år frem.

Vi er klar til at hjælpe dig.

Find forhandler