Energieffektivitet

Luxaflex® er den førende i branchen, der gør en stor forskel for energibesparelser i vinduet. I 1985 opfandt vi de yderst energieffektive Duette® gardiner som reaktion på energikrisen i slutningen af 1970’erne.

Vores nyeste opfindelse er Duette® Architella® gardinet konstrueret med et celle-i-celle design, der sørger for endnu større energieffektivitet.

I dag tænker vi fortsat innovativt omkring effekten af vores gardinløsninger. Uden energieffektive gardinløsninger kan helt op til 50% af hjemmets opvarmning og afkøling forsvinde ud gennem vinduet.

64 mm Duette® Architella® gardin
64 mm Duette® Architella® gardin
Duette® gardin
Duette® gardin

Top 5 tips til energibesparelser i vinduet

  1. Sørg for, at dine vinduer og døre er korrekt sikret mod vejr og vind
  2. Hold vinduerne lukkede, når hjemmet opvarmes eller afkøles
  3. Åbn gardinerne på solrige vinterdage for at opfange den gratis solvarme, og luk dem om aftenen for at holde varmen inde
  4. Luk gardinerne på sommerdage for at holde varmen ude

Luxaflex® produkterne bidrager til at spare energi i vinduet på disse tre vigtige måder:

1. Isolering

I vintermånederne slipper hjemmets varme ud gennem vinduerne, mens varmen om sommeren strømmer ind i dit hjem gennem de samme vinduer. Med isolerende gardinløsninger kan du reducere energiforbruget, opnå besparelser på opvarmning og afkøling samt skabe et mere behageligt indeklima.

2. Solvarmekontrol

Solens varme, solenergien, kan være velkommen indendørs om vinteren til at opvarme dit hjem, men om sommeren kan den gøre rummene alt for varme og ubehagelige – og således øge omkostningerne til air condition. Mange Luxaflex® gardiner bidrager til at regulere solvarmen ved at lade den komme ind i dit hjem om vinteren og minimere den mængde, der strømmer ind om sommeren.

3. Dagslys

Dagslyset er den naturlige belysning, der bruges til at oplyse rummene om dagen i stedet for kunstigt lys. Ved at tiltrække det naturlige lys og sprede det længere ind i rummet reducerer mange af vores gardiner behovet for andre typer belysning og dermed dit energiforbrug.

Isolering
Isolering
Solvarmekontrol
Solvarmekontrol

Besøg din nærmeste Luxaflex® forhandler med shop-in-shop for at opleve vores energibesparende Duette® gardiner og få eksperthjælp til dit hjem.