Gardiner til køkkenet

Dit køkken er hjertet i dit hjem – det er ikke bare et funktionelt rum hvor der laves mad og vaskes op. Det er også et sted, hvor du kan sætte dit kreative præg og gøre det til et rum, du elsker at opholde dig i.

Der er naturligvis en række praktiske overvejelser. Blandt andet at komfur og opvaskemaskine bidrager til at skabe en varm, fugtig atmosfære. Eller gardinet kan være placeret, så det nemt bliver udsat for stænk fra vasken.

Der findes masser af gode løsninger netop til det formål. Væv med særlige beskyttende behandlinger som DustBlock® eller Topar® Plus gør det nemmere at holde vævet rent og pænt i lang tid. En elegant persienne kan også være en god og stilfuld løsning. Få mere at vide om mulighederne hos din nærmeste Luxaflex® forhandler.

Forskel på gardiner

Gardiner du kan trække op og indstille fleksibelt er et stilfuldt og praktisk valg til køkkenet. De giver dig den ønskede lysstyring og uforstyrrethed og holder dit køkken smukt isoleret. Og hvis du vælger et stof, specielt behandlet med DustBlock®, vil du desuden få et gardin med en antistatisk overflade, der afviser fugt og snavs – hvilket gør det nemmere at rengøre og holde gardinet pænt i længere tid.

DustBlock® fås i
Rullegardiner passer til køkkenvinduer i alle størrelser

De elegante og stilfulde Luxaflex® designrullegardiner kan tilpasses næsten alle størrelser køkkenvinduer – dermed får du netop det design eller den farvesammensætning, du ønsker. Og med hundredvis af farver og designs at vælge imellem kan du være sikker på at finde noget, der matcher din personlige stil.

Du kan se hele sortimentet hos din nærmeste forhandler med Luxaflex® shop-in-shop.

Energibesparende gardiner der gør dit køkken mere behageligt

Vidste du, at op til 50% af varmen i dit hjem kan forsvinde ud af vinduerne? Selv hvis du har termoruder? Derfor er det værd at overveje de energibesparende Duette® gardiner, der isolerer dit køkken optimalt – så får du kølige rum om sommeren, varme rum om vinteren et og fantastisk stilfulde look hele året rundt.

Se gardinernes unikke egenskaber hos din nærmeste forhandler med Luxaflex® shop-in-shop.

Gardiner designet til vippevinduer

Er der vinduer i dit køkken, der kan vippes? Luxaflex® har en række gardiner der er designet til at kunne monteres helt inde ved glasset, så det følger vinduet når du vipper eller åbner det.

Gardiner til vippevinduer fås i

Spørg din nærmeste Luxaflex® forhandler om, hvilke gardiner der passer til dit køkken

Betjen dine gardiner med et tryk på en knap

Er der mange vinduer i dit køkken? Eller ekstra store vinduer? Eller vinduer der er svære at nå? Hvis svaret er ja, bør du overveje et motoriserede gardin. De betjenes med en fjernbetjening eller vægkontakt – hvad du synes er mest praktisk.

Det er den nemme, sikre og luksuriøse måde at justere lyset, styre varmen og sikre privatlivet.

Få mere at vide om motoriserede gardiner her.

Designet med fokus på sikkerhed

Køkkenet er hjertet i dit hjem, så det er kun naturligt, at der her er masser af liv, larm og børn til stede. Børnesikkerhed er vores topprioritet. Læs vores brochure om børnesikkerhed her. Vælg et snorløst eller motoriseret gardin der er sikkert og brugervenligt.

Din nærmeste Luxaflex® forhandler kan hjælpe dig med at vælge det helt rigtige til dit køkken.