Røde gardiner

Modig og smuk

Denne dristige farve, der er farven på kærlighed og lidenskab, er et strålende designstatement og et ægte midtpunkt i ethvert rum.

Fra de rene linjer i lamelgardiner til de legefulde mønstre i rullegardinskollektionen, røde gardiner, der er skræddersyet efter mål, ser fantastiske ud i alle rum fra stuevinduer til soveværelser eller legerum.

Vælg mellem bløde koralfarver og lyse toner i stof- og metallic-stilarter. Du kan helt sikkert finde de perfekte røde gardiner til dit hjem i vores eksklusive udvalg af looks.

Bliv inspireret!

Lamelgardiner – perfekte til store vinduer og terrassedøre

Røde gardiner: Lamelgardiner

Moderne stil til alle vinduer

Røde gardiner: Rullegardiner

Oplev iøjnfaldende røde gardiner

Du kan se hele udvalget af røde gardiner hos din lokale Luxaflex® forhandler, lige fra de nyeste lysfiltrerende modeller til væv med mørklægning og eksklusive mønstre. Tryk på farverne nedenfor for at få mere inspiration!

swatch detail image
swatch viewport image
PowerView® Smart Home-fjernbetjening PowerView® Smart Home-fjernbetjening

Hvorfor vælge Luxaflex®?

Vores skræddersyede gardinløsninger er produceret efter de højeste standarder med en sans for detaljerne ud over det sædvanlige.

Fra klassiske til moderne stilarter skaber vi produkter, der passer til ethvert vindue og skaber et helt unikt look til dit hjem.

Og med en personlig service fra vores ekspertforhandlere er du garanteret en fantastisk oplevelse, når du køber Luxaflex® gardiner.

  • Premiumkvalitet
  • Forhandlere over hele landet
  • Ekspertrådgivning
  • De nyeste farver og designs
  • Intelligent hjemmestyring sikrer en nem hverdag
  • Opmålings- og monteringsservice
  • Bæredygtige design
  • Vores produkter har fem års garanti

Perfekt til børne- og teenageværelser

Røde gardiner: Persienner, model MegaView®
Røde gardiner: Persienner til almindelige vinduer og ovenlysvinduer/skråvinduer Røde gardiner: Persienner til almindelige vinduer og ovenlysvinduer/skråvinduer
Ekspertforhandlere står klar til at hjælpe Ekspertforhandlere står klar til at hjælpe

Leder du efter ekspertrådgivning?

Hvis du arbejder på et indretningsprojekt, men ikke er sikker på, hvilken gardinløsning der vil fungere bedst står vores erfarne lokale forhandlere klar til at hjælpe dig igennem gardinjunglen.

Få en gratis konsultation, og lad dig inspirere af smukke looks til dit hjem med praktiske funktioner til lysstyring, mørklægning af rum og privatliv.