Gardiner til badeværelset

Der er ingen grund til at gå på kompromis, når du ønsker at tilføre et ekstra touch af luksus til dit badeværelse. Vi tilbyder et fantastisk udvalg af gardiner og persienner som er konstrueret til at modstå den daglige udsættelse for kondens og fugt, som ofte finder sted i badeværelset.

Spørg din nærmeste Luxaflex® forhandler om hvilke gardiner og persienner, der passer bedst til dit badeværelse.

DustBlock®; det perfekte valg til dit badeværelse

Badeværelset er et vådrum, og derfor kan almindelige væv hurtigt tage skade af kondens og fugt – derfor anbefaler vi, at tekstiler behandles med DustBlock®. DustBlock® behandlingen efterlader vævet antistatisk og i stand til at afvise fugt og snavs, hvilket gør det lettere at rengøre og derved holde gardinerne flotte i lang tid.

DustBlock® fås iTag kontrol over lyset og beskyt privatlivet med Top Down/Bottom Up

Privatliv er altafgørende for at gøre badeværelset til et sandt fristed. Og vores unikke løsning “Top Down/Bottom Up” giver dig al den frihed, du har brug for, til at skabe de perfekte private rammer. Du kan vælge at åbne gardinerne ovenfra, nedefra eller et sted midt imellem for at styre lyset på en elegant og enkel måde.

"Top Down/Bottom Up" fås iSpar på strømmen i badeværelset

Et badeværelsesvindue er ikke anderledes end ethvert andet vindue. Du kan stadig miste op til 50% af varmen igennem det. Vælg energibesparende gardiner fra Duette®, der bidrager til at begrænse varmetabet, og som har et unikt design, der hjælper med at holde rummet behagelig køligt om sommeren og dejlig varmt om vinteren. De er desuden modstandsdygtige over for vand og fugt i luften.

Se Duette® og dets unikke egenskaber hos din nærmeste Luxaflex® shop-in-shop.