Årets farve: Tranquil Dawn – Indret med farve og humør

Denne alsidige og beroligende farve skaber en skøn følelse af positivitet. Sammen med himmelblå, lysende koralfarver og kraftfulde gule toner bringer den optimisme og skøn energi. Bland ensfarvet med moderne mønstre for at opnå et elegant men legende look.

Årets farve: Tranquil Dawn – Indret med farve og humør

Find balancen

Disse energiske toner kan løfte stemningen i ethvert rum. Hvis du bruger dem i de rette proportioner, kan du skabe et legende look, som føles rigtigt for dig.

1. Vælg, hvilken tone der skal være dominerende, og brug den som grundfarve.

2. Tilføj en komplementærfarve, som tilføjer flere lag til dit look.

3. Vælg en kraftfuld accenttone til at fremhæve detaljer.

LÆS OGSÅ: Tranquil Dawn – en ny begyndelse >

Årets farve, Tranquil Dawn, passer flot sammen med denne legefulde og energiske farvepalette Årets farve, Tranquil Dawn, passer flot sammen med denne legefulde og energiske farvepalette
Luxaflex® Duette® gardiner - Skønne gyldne toner i indretningen

Dynamiske effekter

Disse toner virker beroligende i rummet og fungerer som en modvægt til vores moderne livsstil. Sæt dem sammen med diffuse, grafiske former eller teksturer for at få ekstra dybde i designet.

Luxaflex® persienner - Lækre energiske og legefulde farver der smukt kombineres med årets farve, Tranquil Dawn

I vinduet

Findes der en bedre måde at byde sæsonens farver indenfor end ved hjælp af solens stråler? Med Luxaflex® gardiner kan du filtrere lyset, lukke det ude eller lade det flyde frit ind – og skabe skiftende stemninger dagen igennem.

Luxaflex® plisségardin Luxaflex® plisségardin

Hvorfor Luxaflex®?

Din Luxaflex® forhandler rådgiver i farver og lys og tilbyder individuelt tilpasset rådgivning og inspiration til dit hjem og dine vinduer. Se det store udvalg i farver og væv samt de nyeste trendfarver i dit lokale Luxaflex® showroom.

Nuancer af årets farve, Tranquil Dawn Nuancer af årets farve, Tranquil Dawn