Brave Ground – årets farve 2021, udvalgt af Nordsjö

Det er altid spændende når farvespecialister og designeksperter i interiørbranchen fortæller om kommende trends! Farvefirmaet Nordsjö har netop udvalgt ”Brave Ground” til årets farve i 2021.

Brave Ground beskrives som en farve, der leder tankerne hen på naturen og de enkle ting i livet. Denne varme, jordlige farve skaber en følelse af stabilitet og potentiale og er en perfekt base for dem, der ønsker at skabe kreative forandringer i hjemmet.

Opdag hvordan du kan bruge Brave Ground i din indretning, og hvordan du kan kombinere den med andre farver - for eksempel i stuen, soveværelset eller hjemmekontoret.

Trendfarver som matcher dit interiør

Brave Ground er en tidløs farve, der skaber en varm og indbydende følelse, og fungerer godt som basisfarve til dem, der kan lide at fornye og forandre indretningen. Brave Ground passer perfekt til træaccenter, møbler fra 50’erne og materialer som kobber og marmor.

Kilde: Flexa/Nordjsö – Brave Ground, årets farve 2021 Kilde: Flexa/Nordjsö – Brave Ground, årets farve 2021

Fire inspirerende farvepaletter

Nordsjö har udviklet fire inspirerende farvepaletter, der viser, hvordan du kan bruge Brave Ground i dit hjem. Tillid, Jord, Tidløs og Ekspressiv.

Billede 1, kilde Nordsjö - Billede 2, Duette® Architella® gardin fra Luxaflex®

Vil du give hjemmekontoret en rolig atmosfære?

Den nye trendfarve er en perfekt farve til at skabe et roligt og indbydende hjemmekontor ved at kombinere med jordtonerne i farvepaletten Tillid. Subtile og elegante farver, der passer godt til ældre møbler og luksuriøse materialer som kobber, marmor og velour.

LÆS OGSÅ: Indret hjemmekontoret til arbejdsglæde og produktivitet >

Billede 1, kilde Nordsjö - Billede 2, Duette® gardin fra Luxaflex®

Naturlige, jordiske nuancer

Foretrækker du naturlige jordfarver. Lad blå og grøn, fra Jord-farvepaletten, blande sig med Brave Ground. Disse nuancer passer godt til naturligt træ, genbrugsmøbler, keramik og planter. Et tip: Giv stuen varme ved at male væggene i Brave Ground og kombiner med gardiner fra loft til gulv i lyse naturlige farver for at fremhæve loftshøjden.

LÆS OGSÅ: Gardinfarven påvirker dit velvære >

Billede 1, kilde Nordsjö - Billede 2, Luxaflex® rullegardin

Vær modig og unik

Udfordr din indretning med rødt og nuancer af lyserødt fra farvepaletten Expressive. En fantastisk måde at krydre dit hjem på. Disse farver passer godt sammen med moderne møbler, grafiske mønstre og lyse trægulve.

Billede 1, kilde Nordsjö - Billede 2, plisségardin fra Luxaflex®

For en afbalanceret følelse i rummet

Tidløs; denne palette passer både til de traditionelle og moderne indretningsstile, og fungerer godt med kunsthåndværk og naturlige materialer.

Vil du vide mere?

Skal du indrette med gardiner, kan du finde masser af tips, råd og inspiration på vores blog, som du uden tvivl kan få glæde af.