Gratis smart home styring

Køb tre valgfrie PowerView® gardiner og få en Hub med i købet. Værdi 2043,-

Hent din rabatkode, udfyld navn og mail

* obligatorisk
Nyhedsbrev
Policy *

Din rabatkode er på vej!

Du modtager en mail fra os med en rabatkode, som du tager med til butikken. Du finder en forhandler af nær dig på dette link.

Vi ønsker dig et skønt og motoriseret efterår!

Find forhandler

Intelligente gardiner til en smart livsstil

Måske har du allerede flere forskellige smart home enheder i dit hjem. Uanset om du lige er startet op på smart home bølgen eller er i fuld gang, så har du nu en fantastisk mulighed for at føje gardiner til listen over automatiserede genstande. Netop nu får du Luxaflex® hub med i købet, når du køber tre valgfrie PowerView® gardiner. PowerView® hub er den enhed, du kobler til hjemmets WiFi, som gør gardinerne intelligente. Listen over gardinvarianter med PowerView® motorisering er lang og ligeledes er mulighederne inden for væv, farver, mønstre og tætheder – så du finder helt sikkert din favorit (eller to!)

Udfyld med navn og mail, så sender vi dig et værdibevis, som du kan bruge hos din nærmeste Luxaflex® forhandler. Forhandleren hjælper med opmåling og montering. Tilbuddet gælder PowerView® gardiner i hele september og oktober og kan ikke kombineres med andre tilbud. Læs mere om Luxaflex® PowerView® gardiner.