Fleksibel betjening med motor

Drømmer du om at styre dit gardin fra sofaen? Det er længe siden, gardiner blot var til pynt, og al betjening foregik manuelt. I dag fås langt de fleste gardiner med motorbetjening, og til det intelligente hjem styrer du gardinerne ved hjælp af din smartphone. Du behøver ikke engang at være hjemme.

PowerView® motorisering

De absolut seneste inden for motoriserede gardiner er PowerView® - et nyt smart system som gør livet lidt nemmere. Med PowerView® skaber du forskellige scener, så dine gardiner kører automatisk og på den måde følger din døgnrytme. Du behøver ganske enkelt ikke selv at tænke på det – dine gardiner bevæger sig helt på egen hånd. Du aktiverer naturligvis også nemt alle gardiner i rummet – eller i hele hjemmet – på samme tid. Alt foregår efter dine ønsker og behov. Du kan desuden få dine gardiner til at følge solopgang og solnedgang – udregnet af PowerView® ud fra hvor du bor. Alt dette gør du via din smartphone eller tablet.

Timer

Udover PowerView® findes andre motorer med timer som kører automatisk gardinerne op og ned og kan sørge for, at dit hjem ser beboet ud, når du er på ferie.

Lys- og temperatursensor

En anden funktion er at styre gardinerne med lys- og temperatursensor, gardiner kører ned, når solen står på vinduet, så dine møbler beskyttes mod blegning fra UV-stråler. Smart og helt i den digitale tidsalders ånd.

På dine vilkår

Hvordan gardinet skal styres er en smagssag. Der findes fjernbetjeninger i forskellige designs, som kan styre gardiner enkeltvis og/eller i grupper. Du kan også vælge en vægmonteret kontakt eller koble op på et system, så du via en app kan styre hele huset fra din sofa.

Hvordan får gardinet så strøm, spørger du måske dig selv. Det mest almindelige er, at motoren kobles til strøm, men det er i stigende grad også muligt at få batteridrevne alternativer, så man helt undgår ledninger hen over loft eller væg. Det er specielt smart i ældre huse, hvor man måske ikke orker at kaste sig ud i at fræse ledninger ind i vægge og lofter for at skjule dem. Batterimotorer kører oven i købet på almindelige batterier, så det er nemt selv at skifte dem.

Følgende Luxaflex® gardiner fås med motorbetjening:

  • Duette® gardiner
  • Silhouette® gardiner
  • Plisségardiner
  • Lamelgardiner
  • Liftgardiner
  • Persienner
  • Træpersienner
  • Twist® gardiner
  • Rullegardiner


Ta’ Luxaflex®️ Gardinguide i 3 enkle steps >

Duette® gardin i kombination med motoriseret gardinskinne
Duette® gardin i kombination med motoriseret gardinskinne
Smart home motoriserede persienner
Smart home motoriserede persienner